Nyheder

Køb Undertoners nye T-shirt

Undertoner har med hjælp fra Causa Suis Jakob Skøtt fået fremstillet en lille stak T-shirts, som du nu har mulighed for at få andel i. Det koster bare 100 kr.

Jep. Så flot i tøjet kan man blive for 100 kr.

Sonic Youth har den. Gang Gang Dance har den. Og nu har Undertoner den også. Vi taler naturligvis om den ikoniske T-shirt med et motiv, der allerede nu er indprentet i din reptilhjerne og resten af dine dage vil bringe associationer til et mellemstort, dansk kulturkritik-magasin.

Bag designet står Jakob Skøtt, som er kendt for den visuelle del af pladeselskabet El Paraisos udgivelser. Således har han tidligere skabt covers til Undertoner-favoritter som Causa Sui og sit eget solo-projekt, og retro-viben er at genfinde i denne genfortolkning af Burton Kramers klassiske 70’er-grafik, der efterhånden er blevet hyldet på alt fra radioer til, ja, T-shirts.

Du har nu mulighed for selv at få fingrene i varerne. Der er kun få eksemplarer af hver størrelse til rådighed, så det er en god ide at være vaks ved tasterne. Til gengæld skulle du have motivet nogenlunde for dig selv, når du går din aftentur i Kødbyen.

Størrelser

Problemer med transaktionen? Spørgsmål til din ordre? Vil du hellere bestille over mail? Send os en besked.