Nyheder

Se video til nyt nummer fra Cæcilie Triers kommende ep

Endnu et nummer fra Cæcilie Triers CTM-alias’ kommende ep har nu set dagens lys. Se videoen til “Jewel” her.

Cæcilie Trier sidder bestemt ikke med hænderne i skødet. Hun har været eller er involveret i et hav af danske konstellationer som Choir of Young Believers, Le Fiasko, Chimes & Bells og Valby Vokalgruppe, og for en måneds tid siden kunne vi meddele, at hun også var ved at søsætte et soloprojekt under dæknavnet CTM, og at førstesinglen “Variations” var ude.

Debut-ep’en Variations udkommer først 5. november, men allerede nu er endnu et nummer fra udgivelsen ude med en tilhørende video. “Jewel” er som sin forgænger præget af elegant og æterisk synthpop. Vi glæder os til snart at få hele ep’en under Undertoners lup.

Om skribenten

Signe Palsøe

Biografi:Med Depeche Mode som barndomshjemmets lydtapet var der ikke langt til min første store kærlighed, der dukkede op, da jeg var 12. Pet Shop Boys blev voldspillet ved enhver given lejlighed og blev en øjenåbner for et større musikalsk univers. Dengang var det især mere sfæriske genrer som indie-/electronica, dreampop, støjrock og shoegazer, der fik spilletid og blev min indgangsvinkel til musikhistorien. I dag hører jeg det meste, selvom jeg nok aldrig kommer til at skrinlægge en yndlingsaversion mod punkens mest letbenede undergenrer og heller ikke lytter til ret meget metal. For øjeblikket er det især ambient, electronica og dubstep, der får spilletid, selvom også hiphop på det seneste er begyndt at fylde mere i pladesamlingen.

Skriv et svar

boeger