Nyheder

Se video til nyt nummer fra Cæcilie Triers kommende ep

Endnu et nummer fra Cæcilie Triers CTM-alias’ kommende ep har nu set dagens lys. Se videoen til “Jewel” her.

Cæcilie Trier sidder bestemt ikke med hænderne i skødet. Hun har været eller er involveret i et hav af danske konstellationer som Choir of Young Believers, Le Fiasko, Chimes & Bells og Valby Vokalgruppe, og for en måneds tid siden kunne vi meddele, at hun også var ved at søsætte et soloprojekt under dæknavnet CTM, og at førstesinglen “Variations” var ude.

Debut-ep’en Variations udkommer først 5. november, men allerede nu er endnu et nummer fra udgivelsen ude med en tilhørende video. “Jewel” er som sin forgænger præget af elegant og æterisk synthpop. Vi glæder os til snart at få hele ep’en under Undertoners lup.

Skriv et svar