Nyheder

Svenske garagepionerer gæster Vega

De troppede op som et af årets hovednavne på NorthSide Festival i Aarhus den 16. juni efter otte års fravær på dansk jord. The Hives vender tilbage til Danmark 31.januar.

De troppede op som et af årets hovednavne på NorthSide Festival i Aarhus den 16. juni efter otte års fravær på dansk jord. Der er tale om svenske The Hives, som efter fem års tavshed er vendt tilbage i år med pladen Lex Hives.
På årets NorthSide fik Fargersta-gruppen at føle, hvor meget danskerne har savnet dem, og det må absolut være en af grundene til, at de vender tilbage til vores lille flade land, når de torsdag den 31. januar spiller i Store Vega i København.

På trods af at drengene efterhånden er sidst i 30’erne, er de stadig det autentiske, energiske og publikumskommunikerende band, som vi stiftede bekendtskab med i starten af 00’erne, hvor de kom surfende på den samme rabalderbølge med navne som The Strokes og The White Stripes. Forsanger Howlin’ Pelle Almqvist var således stadig i topform på årets NorthSide Festival og cementerede sit prædikat som en frontmand af guds nåde.

Oplev Almqvist og resten af det svenske slæng den 31. januar 2013 på Store Vega.

2 kommentarer

Skriv et svar