Konkurrencer

Vind billetter til visuel koncert med Ice Cream Cathedral

Skrevet af Redaktionen

CPH:DOX blander ofte med stort held visuelle udtryk med livemusik. Du kan vinde adgang til en af dette års koncerter, når Ice Cream Cathedral får tilsat dystre visuals og kunst fra VJ-duoen Lucid Feels.

November står for døren, og det er officielt blevet vinter. Sommerens miniskirts og kasketter er blevet udskiftet med flyverdragter og pelshuer. Den perfekte påklædning til et besøg hos Ice Cream Cathedral. Det københavnske band optræder som en del af CPH:DOX’ koncertprogram med visuelle effekter og Jazzhouses senaften-koncept Afterbeat, og nederst på siden kan du deltage i konkurrencen om to gange to gæstepladser til koncerten 9. november.

Ice Cream Cathedral beskriver deres musik som ‘fransk 60’er-pop, tidlig 90’er-shoegazer og new age’. Den lyse og semi-æteriske kvindevokal med dovne lydbilleder a la f.eks. amerikanske Youth Lagoon har man allerede kunnet opleve i forbindelse med ‘Undertoner præsenterer’ på Beta, hvor gruppen optrådte sammen med The Dø. De lyse himmelhvælv i den softicekonstruerede katedral krystalliserer dog ekstra kraftigt denne aften, hvor musikken bliver fulgt på vej af VJ-duoen Lucid Feels specielt udviklede visuals, som ud over dystre og stemningsmættede billeder også eksperimenterer med kunst-installationer på scenen. Få en smagsprøve på deres samarbejde i videoen øverst oppe.

Og nu til konkurrencen, der kan skaffe dig ind i musikkens søde haller. Husk at svare senest den 6. november.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar