Nyheder

Flying Lotus laver minidokumentar

Skrevet af Katrine Haugaard

Tag med på rundtur i Flying Lotus’ magiske univers, når han fortæller om de tanker, der ligger til grund for hans kommende Europaturné.

I forlængelse af at Flying Lotus alias Steven Ellison for nylig udsendte albummet Until the Quiet Comes, drager han nu også på Europaturné.

Til de, som ikke får mulighed for at opleve Ellison folde sig ud live, har han lavet en minidokumentar, som tager beskueren med backstage. Ellison viser, hvilke tanker og visioner der ligger bag hans optræden, og hvordan han har ambitioner om at gøre koncertoplevelsen magisk. For Ellison er det magiske element blevet en mangelvare, som vi mister med alderen, og netop derfor vil han forsøge at genkalde denne følelse gennem visuals.

Se den fine dokumentar her.

Skriv et svar