Nyheder

Kom til albumrelease med The Nielsen Sisters

Skrevet af Katrine Haugaard

Det danske musikprojekt The Nielsen Sisters har netop støbt et debutalbum tituleret We Are Multitude. Fredag den 23. november holder de albumrelease i Møllegades Boghandel på Nørrebro.

Det næsten okkulte musikprojekt The Nielsen Sisters har netop støbt et debutalbum tituleret We Are Multitude. I anledning af at pladen kommer på gaden den 27. november, er der albumrelease fredag den 23. november kl. 16-19 i Møllegadens Boghandel på Nørrebro i København.

Den atypiske søster-konstellation bruger alternative remedier fra den musikalske verden, men bliver også inspireret af artister som Glenn Close, Karen Blixen og David Bowie. Selve albummet består af ni excentriske numre, som formidles både på dansk og engelsk.

Senere på året vil The Nielsen Sisters også deltage i projektet Mother Sparrow – A Compilation, som er en musikalsk hyldest til den afdøde Jannick Wiinblad, der tidligere har været omtalt på her på Undertoner.

Lyt til førstesinglen ”The Roma People” nedenfor:

Skriv et svar