Nyheder

Lower lækker nye numre

Skrevet af Fie Neergaard

Den københavnske punkundergrund fortsætter med at røre på sig. Ligesom det internationale pletskud Iceage viser omverdenen nu også interesse for postpunkede Lower, hvis seneste output du nu kan lytte til.

De dystre postpunkere i broderskabet Lower smed i sidste måned singlen “Someone’s Got It In for Me” på gaden, og nu er b-siden med den desperate titel “But There Has To Be More” blevet lagt op til fri aflytning. Singleudspillet har release den 20. november, hvor man altså kan erhverve sig den to numre lange skive. På de københavnske drenges Bandcamp kan man også høre tidligere udgivelser, der tæller ep’en Walk on Heads samt demoen, der blot er kaldt Lower.


Om skribenten

Fie Neergaard

Dansk-studerende med trang til hiphop. Anmelder primært koncerter, og laver derudover også radio om min yndlingsgenre hver mandag fra 18-20 på Heartbeats.

Skriv et svar