Nyheder

Toro Y Moi giver smagsprøver på nyt album og tager på tour

Skrevet af Katrine Haugaard

Chillwave-kunstneren Toro Y Moi er taget på tour med det nyeste album So Many Details. Lyt her til smagsprøver fra pladen.

Bag produceren og sangskriveren Chaz Bundick står musikeren Toro Y Moi, som laver chillwave og synth. Den 22. januar udgiver han sit fjerde album i rækken, som får titlen Anything in Return. Derudover er han taget på tour og kommer snart til at give flere koncerter i Europa.

Det nyeste nummer fra fra Toro Y Moi hedder “So Many Details” og nærmer sig et mere dystert univers end hidtil. Produktionen opbygges via tiltagende percussioninstrumenter, der mikses med psychpop og slowmotion-beats. På Bundicks single findes ligeledes en B-side, hvor han remixer egne produktioner. Her vedholder han den oprindelige form, imens han tilsætter et strejf funket westcoast-hiphop.

Toros nye plade er tilgængelig i butikkerne fra den 22. januar, men indtil da kan “So Many Details” streames her.

Toro Y Moi giver i denne omgang desværre ikke koncerter i Danmark, men hvis du alligevel gerne vil opleve ham, er det værd at bemærke, at han blandt andet besøger Berlin, Paris, Amsterdam og London.

Om skribenten

Katrine Haugaard

Skriv et svar

boeger