Konkurrencer

Vind goodiebag fra Alcoholic Faith Mission

Skrevet af Redaktionen

Alcoholic Faith Mission har sammensat en goodiebag, der er bandnavnet værdigt. Klik lige her for at være med i konkurrencen om de fine sager.

Julefrokosterne står på spring. Det er tit en glædelig, men af og til også ganske krævende social begivenhed. Der kan både være performative fællessange, karrysalat i lange baner og tømmermænd dagen derpå, som havde man været på en alkoholisk pilgrimsfærd over grænsen.

Danske Alcoholic Faith Mission har taget problematikken til sig og udlodder sammen med Undertoner denne støttepakke til én heldig vinder:

1 stk hovedpinevenligt musik til anlægget – i form af Ask Me This (cd eller lp)

1 stk downloadkode til And the Running with Insanity (ep)

1 stk stofnet

1 stk ‘Alcoholic Faith Mission lommelærke, til at komme op på hesten igen

Pladerne Ask Me This og And the Running with Insanity udkom begge sidste år. Undertoners Jonathan Heldorf hyldede Ask Me This med fire og et halvt U og sagde blandt andet: »Bandet producerer vellydende plader hurtigere, end mange andre får stemt guitaren, men, ja, selvom udgivelsesintervallerne taler imod det, så er de vanen tro leveringsdygtige i vellyd og holder et storslået niveau.«

Udgivelsen er blevet fejret med en længere turné den sidste måneds tid, hvor bandet har været rundt i Tyskland, Schweiz og Danmark. Den musikalske vagabonderen slutter denne weekend med en koncert fredag på Radar (Aarhus) og en lørdag på Studenterhuset (Aalborg).

Nu vi taler om Jyllands metropoler, så er det blevet lidt af en trend at få sig et motto, der kan vække genklang i verden. Støv dit indre Wikipedia af, for nu skal der quizzes slogans. Svaret skal falde senest den 18. november. Og husk at skrive i adressefeltet, om du ønsker cd eller lp, hvis du vinder!

Vinderen er fundet.

Skriv et svar