Nyheder

Jetsi Kain giver nummer væk og holder videokavalkade i december

Skrevet af Signe Palsøe

Jetsi Kain fejrer jul ved at give den nye single “Love” væk og søsætte et advents-videoprojekt. Se den første af en række live-sessioner i dag.

Københavnske Jetsi Kain, hvis debut-ep her på siden fik pæne ord med på vejen for sin vellydende retro-pop, ligger ikke på den lade side. Duoen, der p.t. arbejder på deres første album, har netop sluppet den nye single “Love”, som du kan downloade kvit og frit via deres Facebook-side.

Samtidig melder gruppen, at de er klar med et videoprojekt, der skal fungere som en lille adventskalender. December igennem vil musikere fra blandt andet The Kissaway Trail og The Eclectic Moniker fortolke numre fra debut-ep’en, og det kommer der en række live-sessioner ud af. I første omgang kan du øverst i indlægget her se Jetsi Kain-herrerne selv opføre en skrabet version af nummeret “Help Us Find the Way”.

Skriv et svar