Nyheder

Klak Tik på vej med nyt album – lyt til førstesinglen

Skrevet af Troels Sørensen

Den dansk/engelske trio er klar med nyt album til februar.

London-trioen Klak Tik med danske Søren Bonke som frontfigur er 4. februar 2013 klar med opfølgeren på deres 2010-debutalbum We Must Find a Winner. Det nye album udgives via Safety First Records og bærer den ydmyge titel The Servants, hvilket er en direkte reference til Søren Bonkes fars gamle 60’er-band.

Som smagsprøve på det nye album kan du lytte til bandets første singleudspil “Reborn” nedenfor:

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar