Nyheder

Gense Roskilde-koncerter på DR K resten af ugen

Skrevet af Troels Sørensen

I denne uge kan du gense koncerter fra sidste års Roskilde Festival, hvor blandt andet den anmelderroste koncert med Jack White er på menuen.

Musikrygterne er for længst begyndt at svirre, og i dag fik vi endnu et kæmpe navn på plakaten. Som opvarmning til årets festival er der i denne uge Roskilde-tema på fjernsynskanalen DR K. Danmarks Radios kulturkanal viser hele ugen koncerter fra sidste sommers festival på Dyrskuepladsen, hvormed du kan drømme dig tilbage til et at årenes tilbagevendende musikalske brag. En af aftenernes tilbageblik er blandt andet koncerten med Jack White, der høstede 4 U’er fra vores anmelder sidste år.

Resten af ugens program ser ud som følger:

Tirsdag fra 22.45: Janelle Monaé og The Roots
Onsdag fra 22.50: Jack White
Torsdag fra 22.40: Mac Miller og DevilDriver
Fredag fra 23.00: I Got You On Tape og Mew

Ligeledes genudsender kanalen søndag alle koncerterne med start fra 17.15.
Koncerten med Mew bliver som den sidste vist 00.25

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar