Nyheder

Gratis downloads fra C2C

Varm op til årets Roskilde Festival med gratis toner fra franske C2C.

Ser du frem til koncerten med franske C2C på årets Roskilde Festival, så kan du nu downloade turntables-magikernes single “Arcades” fra det roste debutalbum Tetra. Ligeledes kan du nedenfor hente drengenes set fra 2005-udgaven af DMC (World DJ Championships), hvor de løb med sejren.

C2C er ikke til at komme udenom, når man snakker om den forholdsvis unge genre turntablism, som på dansk oversættes med det fine ord skivisme. Drengene blander på fortrinlig vis jazz, blues og hiphop med et strejf af vinylmagi og overskud, når de står bag deres dj-pulte, hvilket vi forhåbentlig kommer til at opleve på dette års Roskilde.

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar