Nyheder

Ice Cream Cathedral annoncerer debutalbum og minitour

Skrevet af Troels Sørensen

De danske space-poppere udgiver deres debutalbum den fjerde marts, hvilket bliver fejret med en minitour. Ligeledes kan du også give deres førstesingle et lyt.

Mens vi stille og roligt går en lysere tid i møde, kan vi lige så godt begynde at forberede os på en masse lækre forårstoner. Et bud herpå, er debutalbummet fra danske Ice Cream Cathedral, som udgiver deres første helstøbte plade The Drowsy Kingdom fjerde marts. Allerede nu kan du lytte til den roste single “When You Depart”, som kan findes nedenfor.

Kort efter pladeudgivelsen indleder de københavnske space-poppere en forårsturné, der starter i hjembyen på spillestedet Huset-KBH.

Forårsturnéen forløber sig således:
7. marts: Huset-KBH, København
8. marts: URT-huset, Thisted
9. marts: 1000Fryd, Aalborg
15. marts: Radar, Aarhus

Trioen har siden udgivelsen af ep’en Straight Arcs tilbage i 2011 markeret sig på den danske undergrundsscene, som et band med energiske liveshows bakket op af forsanger Anja Lahrmanns distinkte vokal. Med det kommende debutalbum, er de nu klar til at tage endnu et ryk op af stigen.

 

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar

boeger