Nyheder

Ice Cream Cathedral annoncerer debutalbum og minitour

Skrevet af Troels Sørensen

De danske space-poppere udgiver deres debutalbum den fjerde marts, hvilket bliver fejret med en minitour. Ligeledes kan du også give deres førstesingle et lyt.

Mens vi stille og roligt går en lysere tid i møde, kan vi lige så godt begynde at forberede os på en masse lækre forårstoner. Et bud herpå, er debutalbummet fra danske Ice Cream Cathedral, som udgiver deres første helstøbte plade The Drowsy Kingdom fjerde marts. Allerede nu kan du lytte til den roste single “When You Depart”, som kan findes nedenfor.

Kort efter pladeudgivelsen indleder de københavnske space-poppere en forårsturné, der starter i hjembyen på spillestedet Huset-KBH.

Forårsturnéen forløber sig således:
7. marts: Huset-KBH, København
8. marts: URT-huset, Thisted
9. marts: 1000Fryd, Aalborg
15. marts: Radar, Aarhus

Trioen har siden udgivelsen af ep’en Straight Arcs tilbage i 2011 markeret sig på den danske undergrundsscene, som et band med energiske liveshows bakket op af forsanger Anja Lahrmanns distinkte vokal. Med det kommende debutalbum, er de nu klar til at tage endnu et ryk op af stigen.

 

Skriv et svar