Konkurrencer

Kom gratis til koncert med Killer Mike i Lille Vega

Skrevet af Redaktionen

Når det handler om hiphop, er Undertoner tossede med Killer Mike. Du kan få chancen for at opleve den amerikanske rapper live ved at deltage i konkurrencen om koncertbilletter til Lille Vega.

Aggressiv, rebelsk og intelligent er nogle af de adjektiver, der fyger om amerikanske Killer Mike og hans talentfulde hiphop. Du kan blive en af de heldige, der får lov at råbe med, når Killer Mike gæster København. Undertoner udlodder nemlig to gange to billetter til den indignerede rappers optræden på Lille Vega den 29. januar.

Killer Mike udgav i 2012 albummet R.A.P. Music, der indeholder nogle af kollegaen El-P’s bedste beats hidtil. Undertoners hjerte banker også for Killer Mike, der kom ind på en 18.-plads på årslisten over sidste års bedste plader. Anmelder Maja Hirani gav denne opsamling på pladen:

»R.A.P. Music er en kærlighedserklæring til hiphop; R.A.P. Music tager temperaturen i USA og vedkender sig problematikker, som du havde glemt i farten; R.A.P. Music er et album i farligste Ice Cube-stil – arrigt og hamrende ligeglad med det meste; R.A.P Music er en kollektion af El-P’s bedste, hårdeste og mest effektive beats; R.A.P. Music er mange ting, men frem for alt er det et skandaløst vellykket projekt, der brænder sig fast til trommehinden.«

Fristet? Så er det nu du skal varme musehånden op og klikke på det rigtige svar senest den 26. januar.

Vinderne er fundet.

1 kommentar

Skriv et svar