Nyheder

Lise Westzynthius og Lone Hørslev spiller sammen på Ideal Bar

Lise Westzynthius og Lone Hørslev spiller sammen onsdag d. 13. februar
Skrevet af Anna Møller

Forfatteren og musikeren spiller i februar en speciel koncert med fokus på kærlighedens mange facetter.

Onsdag d. 13. februar spiller musikeren Lise Westzynthius og forfatteren Lone Hørslev fælles koncert skabt specielt til lejligheden i Ideal Bars intime klub, Os to. Her blander de litteraturens og musikkens universer og beskriver kærlighedens mange facetter.

Lone Hørslev og Lise Westzynthius har det til fælles, at de begge har beskrevet kærlighedens og skilsmissens mange ansigter – for Hørslevs vedkommende bl.a. i den anmelderroste Skilsmissedigte fra 2009 og senest i La’Os fra 2012. Lone Hørslev har desuden været tekstforfatter i musikprojektet Er De Sjældne sammen med Solveig Sandnes og som halvdelen af duoen Mouritz/Hørslev Projektet, der bl.a. spillede på Roskilde Festival i 2010.

For Westzynthius’ vedkommende på hendes seneste udspil, Tæt på en kold favn, hvis tekstunivers er nomineret til musikprisen Steppeulven og som er Westzynthis’ første soloplade på dansk. Den aarhusianske sangerinde var i øvrigt med til at danne indierockbandet Luksus (1994-2001) med bl.a. Mikael Simpson og Henrik Vibskov, og efter det bands opløsning udgav hun en plade med Nikolaj Nørlund i hans projekt Rhonda Harris. Første soloudgivelse, Heavy Dream, fik fuld plade her på Undertoner og kastede også nomineringer til Steppeulven af sig, og det samme skete i 2006, da Westzynthius blev nomineret til Steppeulven i kategorierne Årets vokalist og Årets album.

Koncerten med Lone Hørslev og Lise Westzynthius finder sted på Ideal Bar onsdag d. 13. februar kl 20.00, og du kan se mere her.

Skriv et svar