Nyheder

Lyt til ny singleudgivelse fra Sleep ∞ Over

Skrevet af Troels Sørensen

Tag på visit i et forførende drømmeunivers med Stefanie Franciottis sirlige singleudspil.

Austins Stefanie Franciotti er kvinden bag det eksperimenterende musikprojekt Sleep ∞ Over, som netop har annonceret en ny singleudgivelse via pladeselskabet Hippos in Tanks. A-siden består af det sirlige og forførende nummer “Rooftop”, mens B-siden indeholder en smuk coverversion af Vashti Bunyans “I Want to Be Alone”.

Begge sange præsenterer et svævende, drømmende, melankolsk og vuggeviselignende lydunivers, som du kan blive fanget i nedenfor.

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar