Nyheder

Schultz and Forever slipper nyt nummer

Pressefoto af Martin Fält
Skrevet af Durita Dybczak

Schultz and Forever udgiver den 28. januar opfølgeren på debut-ep’en. Celiné bliver titlen på den nye ep, og allerede nu kan du få en forsmag på et af numrene.

Pressefoto af Martin Fält

Der er allerede gået over et år, siden den nu 18-årige Jonathan Schultz, som står bag navnet Schultz and Forever, første gang tonede frem på den danske musikscene. Med sin meget distinkte, dybe og varme vokal røg han direkte ind på en førsteplads på P3’s Elektriske Barometer med det stille og smukke nummer ”Falling”. Nummeret var en del af ep’en Odd Stories, som blev udgivet i december 2011.

Nu kan vi så småt begynde at glæde os over, at der er en ny ep på vej fra den unge indiefolk-komet. Udgivelsen har fået titlen Celiné, og den udkommer den 28. januar. Den nye ep er indspillet i et studie i en skov lidt uden for Paris, hvor Schultz i efteråret 2012 var på en inspirationsrejse.
Hvad der startede som et soveværelsesprojekt, har allerede bragt den unge Schultz vidt omkring. Blandt andet gæstede han i 2012 Spot Festival og diverse andre europæiske festivaler. Den 30. marts er Schultz and Forever igen aktuel på dansk jord, hvor han optræder i Koncerthusets studie 2 sammen med Dangers of the Sea.

Til glæde for os lyttere har Jonathan Schultz allerede sluppet det første nummer ”Two Flowers” fra den kommende ep, hvilket du kan lytte til nedenfor. Lyden kalder på forår, og noget tyder på, at der er god grund til at glæde sig til mere.

Om skribenten

Durita Dybczak

Biografi:
Jeg er opvokset i et hjem, hvor der blev spillet alt fra Kim Larsen og Simon & Garfunkel til Procol Harum, Dire Straits, Uriah Heep og Pink Floyd. Min tidlige ungdom var præget af blandt andre Roxette, boyband/girlband bølgen og senere hen tuderock-giganterne Coldplay samt Saybia og Mew, som jeg som teenager kastede min fascination på. Siden dengang har min musiksmag udviklet sig i mange retninger, og jeg nyder at høre musik i mange forskellige genrer: folkrock, singer/songwriter, electropop, indiepop, rap og meget andet. Jeg styrer dog helst udenom metal, klassisk, techno og trance.

Fem favoritalbums:
Susanne Sundfør: The Brothel
Django Django: St.
Antony & The Johnsons: I Am A Bird Now
I Got You On Tape: Spinning for the Cause
Malk de Koijn: Sneglzilla

Skriv et svar