Nyheder

Stream Dog Bites debut-lp

Skrevet af Durita Dybczak

Nu har du mulighed for at lægge ører til Dog Bites debut-lp, inden den bliver udgivet den 5. februar.

Toro y Moi, også kendt som Chazwick Bundick, har udråbt ham som sin yndlingskunstner. Phil Jones aka. Dog Bite har i lang tid arbejdet på sin egen musik ved siden af at spille keyboard med Washed Out.
Nu har du mulighed for at lægge ører til hans debut-lp Velvet Changes i dens fulde længde, inden den bliver udgivet den 5. februar.
Pladen har en lækker, drømmende sommerfornemmelse med luftige guitarstrofer, elektroniske trommer, vokal druknet i rumklang og en superafslappet stemning. Dog Bite udtaler i et interview med Interview Magazine, at han har skrevet musikken på guitar, fordi han ikke havde computeren med sig på tour med Washed Out.
Dog Bite er i øjeblikket på tour med Toro y Moi i Nordamerika. Få en forsmag på, hvad amerikanerne kan glæde sig til at opleve, lige her:

Om skribenten

Durita Dybczak

Biografi:
Jeg er opvokset i et hjem, hvor der blev spillet alt fra Kim Larsen og Simon & Garfunkel til Procol Harum, Dire Straits, Uriah Heep og Pink Floyd. Min tidlige ungdom var præget af blandt andre Roxette, boyband/girlband bølgen og senere hen tuderock-giganterne Coldplay samt Saybia og Mew, som jeg som teenager kastede min fascination på. Siden dengang har min musiksmag udviklet sig i mange retninger, og jeg nyder at høre musik i mange forskellige genrer: folkrock, singer/songwriter, electropop, indiepop, rap og meget andet. Jeg styrer dog helst udenom metal, klassisk, techno og trance.

Fem favoritalbums:
Susanne Sundfør: The Brothel
Django Django: St.
Antony & The Johnsons: I Am A Bird Now
I Got You On Tape: Spinning for the Cause
Malk de Koijn: Sneglzilla

Skriv et svar