Nyheder

Kadie Elder udgiver første single

Skrevet af Durita Dybczak

Kadie Elder består af musikere med rødder i bl.a. Kites and Komets, Kirsten & Marie og Rasmus Thude. Hør første udspil fra deres kommende ep nu.

Bag navnet Kadie Elder gemmer sig folkmusikeren Anders Rask, der bl.a. var med i Karrierekanonen tilbage i 2010 og siden har arbejdet på sit folkalbum. Det var dog først, da han mødte producer Jonas Tranberg, at Rasks sangskrivning begyndte at bevæge sig i en lidt anden retning. Lyden kan nu nok bedst beskrives som poppet, elektronisk folk med en konsekvent undertone af melankoli.

Til at hjælpe sig samlede Rask en flok musikere med rødder i bl.a. Kites and Komets, Kirsten & Marie og Rasmus Thude, og Kadie Elder blev herefter en realitet. Debut-ep’en kommer til april, men indtil da kan du øverst i indlægget her lytte til første udspil ”Widen Rift”, der med en fin, lys vokal og hastige elektroniske beats skaber en intens stemning. Fordi bandet er i gavehumør, kan du også downloade nummeret helt gratis på deres Facebook-side her.

Skriv et svar