Nyheder

Kadie Elder udgiver første single

Skrevet af Durita Dybczak

Kadie Elder består af musikere med rødder i bl.a. Kites and Komets, Kirsten & Marie og Rasmus Thude. Hør første udspil fra deres kommende ep nu.

Bag navnet Kadie Elder gemmer sig folkmusikeren Anders Rask, der bl.a. var med i Karrierekanonen tilbage i 2010 og siden har arbejdet på sit folkalbum. Det var dog først, da han mødte producer Jonas Tranberg, at Rasks sangskrivning begyndte at bevæge sig i en lidt anden retning. Lyden kan nu nok bedst beskrives som poppet, elektronisk folk med en konsekvent undertone af melankoli.

Til at hjælpe sig samlede Rask en flok musikere med rødder i bl.a. Kites and Komets, Kirsten & Marie og Rasmus Thude, og Kadie Elder blev herefter en realitet. Debut-ep’en kommer til april, men indtil da kan du øverst i indlægget her lytte til første udspil ”Widen Rift”, der med en fin, lys vokal og hastige elektroniske beats skaber en intens stemning. Fordi bandet er i gavehumør, kan du også downloade nummeret helt gratis på deres Facebook-side her.

Om skribenten

Durita Dybczak

Biografi:
Jeg er opvokset i et hjem, hvor der blev spillet alt fra Kim Larsen og Simon & Garfunkel til Procol Harum, Dire Straits, Uriah Heep og Pink Floyd. Min tidlige ungdom var præget af blandt andre Roxette, boyband/girlband bølgen og senere hen tuderock-giganterne Coldplay samt Saybia og Mew, som jeg som teenager kastede min fascination på. Siden dengang har min musiksmag udviklet sig i mange retninger, og jeg nyder at høre musik i mange forskellige genrer: folkrock, singer/songwriter, electropop, indiepop, rap og meget andet. Jeg styrer dog helst udenom metal, klassisk, techno og trance.

Fem favoritalbums:
Susanne Sundfør: The Brothel
Django Django: St.
Antony & The Johnsons: I Am A Bird Now
I Got You On Tape: Spinning for the Cause
Malk de Koijn: Sneglzilla

Skriv et svar