Nyheder

Lyt til nyt fra Iron & Wines kommende album

Skrevet af Troels Sørensen

Lyt til det nyeste nummer “Grace For Saints And Ramblers” fra folk-musikerens kommende plade, der udkommer 15. april via 4AD.

Så er der godt nyt til fans af Iron & Wines folk-univers!

Sam Beam, der er manden bag soloprojektet, har netop åbnet op for skattekisten og præsenterer os nu for endnu et dugfriskt nummer efter, at den sympatiske musiker fra South Carolina i sidste måned løftede sløret for sangen “Lover’s Revolution”. De nyeste toner hedder “Grace for Saints and Ramblers” og er en del af den nye plade Ghost on Ghost, der er opfølgeren på albummet Kiss Each Other Clean fra 2011.

Ghost on Ghost bliver udgivet igennem det amerikanske indie-label 4AD den 15. april.

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar