Nyheder

Musikerkollektivet Navneløs udgiver ny single

Skrevet af Durita Dybczak

Det syv mand stærke band Navneløs udgav i går deres nye single ”Metronord” og fortsætter stilen med halvdyster, dansksproget postrock. Se den gribende video.


Det syv mand stærke band Navneløs udgav 5. februar det første singleudspil siden deres debut-ep med titlen EP fra september 2012. ”Metronord” er titlen på det nye nummer, der fortsætter stilen med det halvdystre, dansksprogede postrock, og videoen har netop haft sin premiere.

Videoen afspejler en lille drengs oplevelse af at have to forældre, der skændes højlydt, og som måske også står over for en skilsmisse. Der er tale om en mørk og dyster video lavet af Thomas Dyrholm fra fotokollektivet Powerclap. Om videoen siger han: »Musikvideoen udforsker den stærke, næsten metafysiske kraft, der knytter en familie sammen – en kraft, der naturligt strømmer fra ethvert barnesind, men som voksne formår at slukke og holde nede i kraft af voksenlivet og alt, hvad det indebærer.«
Se, hvad han mener, og hør, hvad Navneløs har kastet sig ud i af spændende ting i den omtalte video ovenfor.

Skriv et svar