Nyheder

Punkrockerne 1000LAX udgiver eksklusiv livekoncert

1000LAX fejrer årsdagen for udgivelsen af deres debutalbum ved at give Undertoners læsere en eksklusiv mulighed for at se- og lytte til udgivelseskoncerten fra Raahuset i København

Foto af David Sørensen

De dansk/svenske punkrockere i 1000LAX udgav for et år siden deres selvbetitlede debutalbum, der bød på humoristiske indslag og en fuckfinger til selvtilstrækkelighed, politiet, systemet og snabbkaffe – sådan beskrev vores anmelder det tilbage i marts 2012 og kvitterede med 3,5 U’er.

1000LAX fejrer nu årsdagen ved at give Undertoners læsere en helt eksklusiv mulighed for at lytte til hele udgivelseskoncerten fra Raahuset i København optaget i februar 2012. Ligeledes kan du også se tre livevideoer fra koncerten med numrene “polis polis”, “kampdag” og “snabbkaffe”.
Oplev eller genoplev de energifyldte drenge i topform på den særlige dag lige her:Om skribenten

Durita Dybczak

Biografi:
Jeg er opvokset i et hjem, hvor der blev spillet alt fra Kim Larsen og Simon & Garfunkel til Procol Harum, Dire Straits, Uriah Heep og Pink Floyd. Min tidlige ungdom var præget af blandt andre Roxette, boyband/girlband bølgen og senere hen tuderock-giganterne Coldplay samt Saybia og Mew, som jeg som teenager kastede min fascination på. Siden dengang har min musiksmag udviklet sig i mange retninger, og jeg nyder at høre musik i mange forskellige genrer: folkrock, singer/songwriter, electropop, indiepop, rap og meget andet. Jeg styrer dog helst udenom metal, klassisk, techno og trance.

Fem favoritalbums:
Susanne Sundfør: The Brothel
Django Django: St.
Antony & The Johnsons: I Am A Bird Now
I Got You On Tape: Spinning for the Cause
Malk de Koijn: Sneglzilla

Skriv et svar