Nyheder

Punkrockerne 1000LAX udgiver eksklusiv livekoncert

1000LAX fejrer årsdagen for udgivelsen af deres debutalbum ved at give Undertoners læsere en eksklusiv mulighed for at se- og lytte til udgivelseskoncerten fra Raahuset i København

Foto af David Sørensen

De dansk/svenske punkrockere i 1000LAX udgav for et år siden deres selvbetitlede debutalbum, der bød på humoristiske indslag og en fuckfinger til selvtilstrækkelighed, politiet, systemet og snabbkaffe – sådan beskrev vores anmelder det tilbage i marts 2012 og kvitterede med 3,5 U’er.

1000LAX fejrer nu årsdagen ved at give Undertoners læsere en helt eksklusiv mulighed for at lytte til hele udgivelseskoncerten fra Raahuset i København optaget i februar 2012. Ligeledes kan du også se tre livevideoer fra koncerten med numrene “polis polis”, “kampdag” og “snabbkaffe”.
Oplev eller genoplev de energifyldte drenge i topform på den særlige dag lige her:Skriv et svar