Nyheder

Se videoteaser for Acorn Fallings kommende album

Acorn Falling er på trapperne med et endnu ubetitlet album, der til gengæld byder på en fin gæsteliste af musikere.


Københavnske Lars Kivig, der er manden bag soloprojektet Acorn Falling, har netop offentliggjort en videoteaser for sit kommende album. Det nye album er stadig uden titel og udgivelsesdato, men til gengæld er der kommet en række musikere på pladegæstelisten, der blandt andre tæller Thomas Wydler (The Bad Seeds) og Frederik Teige (Efterklang).

Albummet er en opfølger til debutpladen Cabinet of Curiosities fra 2011, der gav et mindre gennembrud og blandt andet kastede fire U’er af sig her på Undertoner og sikrede bandet en koncert på Roskilde Festivals intime Gloria-scene.

Lars Kivig figurerer også som tangentspiller for postrock-gruppen My Beloved, mens ovenstående teaser dog præsenterer os for en mere ambient og eksperimenterende side af musikeren.

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar