Nyheder

Se videoteaser for Acorn Fallings kommende album

Acorn Falling er på trapperne med et endnu ubetitlet album, der til gengæld byder på en fin gæsteliste af musikere.


Københavnske Lars Kivig, der er manden bag soloprojektet Acorn Falling, har netop offentliggjort en videoteaser for sit kommende album. Det nye album er stadig uden titel og udgivelsesdato, men til gengæld er der kommet en række musikere på pladegæstelisten, der blandt andre tæller Thomas Wydler (The Bad Seeds) og Frederik Teige (Efterklang).

Albummet er en opfølger til debutpladen Cabinet of Curiosities fra 2011, der gav et mindre gennembrud og blandt andet kastede fire U’er af sig her på Undertoner og sikrede bandet en koncert på Roskilde Festivals intime Gloria-scene.

Lars Kivig figurerer også som tangentspiller for postrock-gruppen My Beloved, mens ovenstående teaser dog præsenterer os for en mere ambient og eksperimenterende side af musikeren.

Skriv et svar