Nyheder

The Besnard Lakes giver koncert på dansk jord

Skrevet af Troels Sørensen

Det canadiske ægtepar-team Jace Lasek og Olga Goreas giver den 17. maj koncert på spillestedet Stengade i København.

The Besnard Lakes, som i sin tid blev dannet af ægtepar-teamet Jace Lasek og Olga Goreas, giver den 17. maj koncert på spillestedet Stengade i København.

Den nuværende indierock-kvartet markerede sig første gang internationalt, da de tilbage i 2007 skrev kontrakt med pladeselskabet Jagjaguwar (Bon Iver, Dinosaur Jr.). Her udgav de albummet The Besnard Lakes Are the Dark Horse, som Undertoner rosende tildelte fem U’er.

2. april udgiver canadierne deres fjerde skive, som har fået den mystiske titel Until in Excess, Imperceptible UFO. Herfra har de offentliggjort førstesinglen “People of the Sticks”, som du kan lytte til nedenfor. Læn dig godt tilbage og snup en flyvetur over det canadiske tundralandskab.

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar