Nyheder

The Big Oil Recording Company signer Less Win og Battle

Skrevet af Durita Dybczak

The Big Oil Recording Company præsenterer stolt to splinternye bands på olietankeren. Battle og Less Win laver i den forbindelse to mini-albums, der udkommer som splitudgivelse på vinyl og digitalt 1. april.

Pladeselskabet The Big Oil Recording Company præsenterer stolt to splinternye bands på olietankeren – bands, de længe har været fan af.
Duoen Battle har rumsteret i den danske undergrund i nogle år og spillet et hav af job. Jacob Koefoed og Ulrich Frydensbergs interne dialog står krystalklar i deres næsten siamesiske live-optræden, hvor de leverer rå garagerock og poppet musik . Sammen kombinerer de guitar og trommer med en effekt, der gør det svært at tro, at de kun er to.

Less Wins sangskriverkerne består af guitaristen Casper Morilla og bassisten Patrick Kociszewski, og trommerne leveres af Matthew Moller, der også spiller i Of the Wand & the Moon og Sink Ships. Musikalsk kombinerer Less Win postpunk og no wave med deres kantede guitarer og larmende basgange, hvor Patrick og Casper respektivt hylder Slint og The Fall, glamrock og Manchester-mørke med deres kontrastfulde vokaler.

Battle og Less Win laver to minialbums, som Big Oil udgiver som en splitudgivelse på vinyl og digitalt. Udgivelsen er uden navn og udkommer 1. april. Indtil da kan du her få en smagsprøve fra den kommende splitudgivelse:

Om skribenten

Durita Dybczak

Biografi:
Jeg er opvokset i et hjem, hvor der blev spillet alt fra Kim Larsen og Simon & Garfunkel til Procol Harum, Dire Straits, Uriah Heep og Pink Floyd. Min tidlige ungdom var præget af blandt andre Roxette, boyband/girlband bølgen og senere hen tuderock-giganterne Coldplay samt Saybia og Mew, som jeg som teenager kastede min fascination på. Siden dengang har min musiksmag udviklet sig i mange retninger, og jeg nyder at høre musik i mange forskellige genrer: folkrock, singer/songwriter, electropop, indiepop, rap og meget andet. Jeg styrer dog helst udenom metal, klassisk, techno og trance.

Fem favoritalbums:
Susanne Sundfør: The Brothel
Django Django: St.
Antony & The Johnsons: I Am A Bird Now
I Got You On Tape: Spinning for the Cause
Malk de Koijn: Sneglzilla

Skriv et svar