Konkurrencer

Vind billetter til Taken by Trees i Huset

Skrevet af Redaktionen

Træt af sne, sjap og kulde? Så tag med Undertoner til Hawaii. Huset omdannes for en aften til trope-oase, når svenske Taken by Trees tager publikum med på en drømmerejse til Stillehavet. Du kan vinde koncertbilletter lige her.


Find solbrillerne og hulakransen frem, for Undertoner byder på tropiske fornøjelser i vinterkulden. Kom med ind og få varmen i Huset i København, når Taken by Trees byder på drømmende calypsorytmer. Det sker den 17. februar, og vi sender to gange to billetter efter et par heldige asener.

Aftenens omdrejningspunkt er svenske Victoria Bergsman alias Taken by Trees. Hun gør en dyd ud af at udforske fjerne himmelstrøg. Sidste års Other Worlds er som at tage en auditiv opdagelsesrejse på Hawaii-øerne. Pladen er med på Undertoners “Plader vi overså i 2012” og beskrives som »afdæmpet calypso, reggae-light og lyden af blid regn og bølgebrus i skøn forening med Bergsmans søvnige vokal.«

Og før det rejste Bergsman rundt i Pakistan og eksperimenterede med sufi-musik og lokale instrumenter. Det blev til albummet East of Eden der gjorde Undertoner vilde i varmen. Pladen inkasserede fem U’er og disse roser: »East of Eden fremstår velklingende og eventyrligt og udgør et smukt lille hybridværk.« Lur os, om du ikke har hørt nummeret “My Boys” – et chamerende cover af Animal Collectives hitsingle “My Girls”.

Og nu skal der quizzes. Scroll ned og giv dit bud. Svaret skal falde senest den 14. februar.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar