Konkurrencer

Vind koncertbilletter og lp’er med Elevatorfører

Skrevet af Redaktionen

Træk i fløjlsbukserne, og slå håret ud. Elevatorfører holder releasekoncert på Christiania på lørdag og vil gerne invitere dig og et par venner med – og oven i købet give dig et eksemplar af deres nye lp i døren. Blot skal du vide lidt om svampe.

‘Elevatorfører – dit folkeorkester på syre’, betegner den hele otte medlemmer store gruppe sig selv på deres Facebookside. Med en ny plade i vælten, hvis trackliste indeholder sangtitler som “Den hypnotiske jakke” og “Vertikal bus”, er det da også til at regne ud, hvad klokken har slået: omtrent 1970 og tid til en gedigen koger. Orkestrets sans for at servere velskårne og mindeværdige melodier og tekster fejler dog absolut intet, og det har bragt dem i selskab med nogle af de fremmeste inden for dansk syrerock. Eksempelvis spillede bandet sidste år koncert sammen med Spids Nøgenhat og Young Flowers i Amager Bio, og det var ved denne lejlighed, at live-debut-lp’en Opkald fra ukendt etage blev optaget. Du kan lytte til den via Elevatorførers Bandcamp-side.

Pladen er just udkommet, og to heldige vindere kan få fingre i et eksemplar og tre billetter til Elevatorførers releasekoncert i Børneteatret på Christiania nu på lørdag. Lp’en vil blive udleveret i døren. For at få adgang til syrerockens hellige haller skal du dog vide en lille smule om en dansk svampeekspert – og svare rigtigt på spørgsmålet herunder senest på onsdag den 13. februar.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar