Nyheder

Halasan Bazar offentliggør førstesingle

Skrevet af Durita Dybczak

De delvist danske Halasan Bazar har allerede fået en del omtale i udlandet, og nu kan vi høre første single fra det kommende album Space Junk.

Bandet med de skøre medlemsnavne Cptn. Habi Halasan, The Mysterious Mr. Bazar, Henry The Rabbit, Dr. Grobble, Fangdelu og Monseur Monitor har rødder både i Norge, England, Australien og Danmark, men har sin base i København. De spiller noget så spændende som en blanding mellem psychpop og psychfolk tilført lidt indievibes, men inspirationerne stammer klart fra 60’ernes psykedeliske univers tilsat sprøde guitarer, tamburiner, orgeler og pop-undertoner, der leder tankerne mod datidens San Francisco.

Halasan Bazar har eksisteret siden 2010 og har allerede seks udgivelser på cv’et, hvoraf de fire første er selvudgivne, og de to sidste er ude på henholdsvis et norsk og et amerikansk pladeselskab. 8. april udkommer bandets nyeste album Space Junk på det amerikanske selskab Crash Symbols. Drengene har allerede fået en del omtale i udlandet, og nu kan vi så høre første single fra det kommende album. Den hedder “Sometimes Happy, Sometimes Sad” og kan lyttes til nedenfor. Hvis du gerne vil se de friske gutter live, så gæster de dette års Spot Festival, som løber af stablen 3.-4. maj.

Om skribenten

Durita Dybczak

Biografi:
Jeg er opvokset i et hjem, hvor der blev spillet alt fra Kim Larsen og Simon & Garfunkel til Procol Harum, Dire Straits, Uriah Heep og Pink Floyd. Min tidlige ungdom var præget af blandt andre Roxette, boyband/girlband bølgen og senere hen tuderock-giganterne Coldplay samt Saybia og Mew, som jeg som teenager kastede min fascination på. Siden dengang har min musiksmag udviklet sig i mange retninger, og jeg nyder at høre musik i mange forskellige genrer: folkrock, singer/songwriter, electropop, indiepop, rap og meget andet. Jeg styrer dog helst udenom metal, klassisk, techno og trance.

Fem favoritalbums:
Susanne Sundfør: The Brothel
Django Django: St.
Antony & The Johnsons: I Am A Bird Now
I Got You On Tape: Spinning for the Cause
Malk de Koijn: Sneglzilla

Skriv et svar