Nyheder

Ny smuk single fra Jonas Alaska

Skrevet af Troels Sørensen

Hør nordmandens nye, rørende single “If Only As a Ghost” fra pladen af selvsamme navn.

Jonas Alaska ramte Danmark lige i hjertet efter hans flotte og autentiske koncert på Spot Festival i Aarhus sidste år. Siden da har nordmanden haft travlt med koncerter i hjemlandet, men også her i Danmark har han turneret og spillet i hver en lille afkrog.

Det er dog ikke det eneste, som folk-musikeren har haft gang i. Jonas Alaska har indspillet sit andet album, som blev udgivet i Norge for fire dage siden. Inden da blev vi præsenteret for singlen “I Saw You Kid”, og nu er han klar med singlen “If Only As a Ghost”. Du kan tjekke den officielle musikvideo ud ovenfor.

Faktisk er “If Only As a Ghost” et gammelt nummer. Det var normandens afsluttende nummer på Spot sidste år, og ditto ved hans fremragende opvarmning for landsmanden Thomas Dybdahl tilbage i december i Store Vega. If Only As a Ghost er også titlen på Alaskas nye plade.

I starten af maj gæster Jonas Alaska igen Danmark, hvor han indtil videre giver koncert i Fredericia, København og Spot Festival i Aarhus.

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar