Nyheder

Nyd weekenden med The Great Dictators’ ep-trilogi

Det københavnske folkrock-band har hele deres ep-triologi liggende til fri download weekenden ud.

Påskeharen er kommet tidligt i år og dette i form af det københavnske folkrock-band The Great Dictators. Det er indtil på søndag den 24. marts muligt at downloade drengenes bagkatalog i form af deres ep-trilogi fra sidste år. Dette gør du på gutternes Bandcamp.

De tre ep’er er henholdsvis When I Waltz, Horrorscopes og Someday, Nothing Will Happen, hvoraf de to førstnævnte henholdsvis har høstet fire og fem flotte U’er her på Undertoner.

Folkrockerene fra hovedstaden arbejder i øvrigt intensivt på deres første fuldlængde-album, som udgives til november. I mellemtiden er der god grund til at udnytte de gratis downloads fra de gavmilde musikere.

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar