Nyheder

Nye toner fra Mount Kimbie

Skrevet af Troels Sørensen

Post-dubstep-duoen Mount Kimbie udgiver deres andet album i slutningen af maj. Lyt til det nye nummer “Made to Stray”.

Kai Campos og Dom Marker, som udgør post-dubstep-duoen Mount Kimbie, meddeler på deres Facebook-side, at et nyt album er på vej. Endvidere præsenterer de os for nye toner fra det endnu unavngivne album. Øverst i indlægget her kan du lytte til nummeret “Made to Stray”, som endnu indeholder de typiske Mount Kimbie-samples og synthflader, som vi blandt andet stiftede bekendtskab med på deres gennembrudsalbum Crooks & Lovers fra 2010.

De to briter er hemmelighedsfulde omkring pladens titel og udgivelsesdato, men de har dog afsløret, at udgivelsen sker engang i slutningen af maj. Albummet bliver udgivet via det prominente elektroniske pladeselskab Warp (Aphex Twin, Flying Lotus, Rustie).

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar