Nyheder

Ocean View udgiver ny single

Skrevet af Durita Dybczak

Ocean View afslører nyt nummer, der lægger sig i forlængelse af stilen på No End, men med en skarpere og mere moden lyd.

Det københavnske band Ocean View hviler ikke på laurbærrene. Det er kun fem måneder siden, de udgav debutalbummet No End, og allerede nu er der nyt fra bandet igen. Der er tale om nummeret ”Grow”, der lægger sig i forlængelse af stilen på No End, men med en skarpere og mere moden lyd. Dette på trods af en tekst, der netop handler om ikke at ville blive ældre: »You’ll never grow old / you’ll never grow old« – som de synger i omkvædet.

Musikalsk er bandet i konstant bevægelse, og da der allerede var nyt materiale på bordet, så føltes det forkert at holde det tilbage – udtaler de.”Grow” er optaget sammen med bandets faste samarbejdspartner Jens Benz, der også har arbejdet med navne som Thulebasen og Iceage, og er mastereret af Patrick Kociszewski fra Less Win. ”Grow” udkommer digitalt den 22. april og er også en del af en 10”, som udkommer til maj. Derefter tager bandet på turné, hvor de kan opleves i deres rette element som det dygtige liveband, de er. Indtil da kan du streame nummeret her:

Om skribenten

Durita Dybczak

Biografi:
Jeg er opvokset i et hjem, hvor der blev spillet alt fra Kim Larsen og Simon & Garfunkel til Procol Harum, Dire Straits, Uriah Heep og Pink Floyd. Min tidlige ungdom var præget af blandt andre Roxette, boyband/girlband bølgen og senere hen tuderock-giganterne Coldplay samt Saybia og Mew, som jeg som teenager kastede min fascination på. Siden dengang har min musiksmag udviklet sig i mange retninger, og jeg nyder at høre musik i mange forskellige genrer: folkrock, singer/songwriter, electropop, indiepop, rap og meget andet. Jeg styrer dog helst udenom metal, klassisk, techno og trance.

Fem favoritalbums:
Susanne Sundfør: The Brothel
Django Django: St.
Antony & The Johnsons: I Am A Bird Now
I Got You On Tape: Spinning for the Cause
Malk de Koijn: Sneglzilla

Skriv et svar

boeger