Nyheder

P6 Beat vil bringe musikken ud i gadebilledet

Skrevet af Signe Palsøe

P6 Beat søger forslag til steder, hvor musikken kan skabe oplevelser i det offentlige rum.

Siden sin fødsel for et par år siden har radiostationen P6 Beat måttet gå lidt af en balancegang for både at levere nyskabende og interessant musik og samtidig være et spændende tilbud for mange lyttere. I en ny kampagne sætter stationen fokus på at få den gode musik ud til endnu flere mennesker – helt ud på gaden, i metroen, i elevatoren eller andre steder i det offentlige rum, hvor den kan skabe gode oplevelser.

I videoen øverst fremfører klokkenisten i Vor Frelsers Kirke således Radiohead på kirkens klokkespil. Her kan du indsende forslag til, hvor i det offentlige rum du kunne tænke dig at udføre en tilsvarende musikalsk makeover.

Om skribenten

Signe Palsøe

Biografi:Med Depeche Mode som barndomshjemmets lydtapet var der ikke langt til min første store kærlighed, der dukkede op, da jeg var 12. Pet Shop Boys blev voldspillet ved enhver given lejlighed og blev en øjenåbner for et større musikalsk univers. Dengang var det især mere sfæriske genrer som indie-/electronica, dreampop, støjrock og shoegazer, der fik spilletid og blev min indgangsvinkel til musikhistorien. I dag hører jeg det meste, selvom jeg nok aldrig kommer til at skrinlægge en yndlingsaversion mod punkens mest letbenede undergenrer og heller ikke lytter til ret meget metal. For øjeblikket er det især ambient, electronica og dubstep, der får spilletid, selvom også hiphop på det seneste er begyndt at fylde mere i pladesamlingen.

Skriv et svar