Nyheder

Roskilde-aktuelle Dråpe giver nyt nummer væk på Undertoner

Skrevet af Signe Palsøe

Shoegazerne i Dråpe har et debutalbum på trapperne. Du kan nyde påsken og varme op til nordmændenes Roskilde-koncert med nummeret “Memories”, som kan downloades eller streames via Undertoner.

Norske Dråpe debuterede i efteråret med en selvbetitlet ep, som Undertoners anmelder kaldte for en opvisning i »den massive mur af musik, der er shoegazer-genrens mest traditionelle fundament.« Han ønskede dog samtidig, at Dråpe ville lade mere lys og luft trænge ind i deres tætte univers, og nummeret “Memories” tyder på, at det er noget, der kommer til at ske på nordmændenes kommende album.

Fuldlængdedebuten udkommer 19. april, men Undertoner har fået lov til at bortgive den første smagsprøve allerede nu. Lyt til eller download “Memories” herunder – og varm op til Roskilde Festival, hvor det er bekræftet, at bandet lægger vejen forbi.

Lyt til “Memories” herunder, og download nummeret her:
[audio:https://dl.dropbox.com/u/33318747/06%20Memories%20v2.mp3]

Om skribenten

Signe Palsøe

Biografi:Med Depeche Mode som barndomshjemmets lydtapet var der ikke langt til min første store kærlighed, der dukkede op, da jeg var 12. Pet Shop Boys blev voldspillet ved enhver given lejlighed og blev en øjenåbner for et større musikalsk univers. Dengang var det især mere sfæriske genrer som indie-/electronica, dreampop, støjrock og shoegazer, der fik spilletid og blev min indgangsvinkel til musikhistorien. I dag hører jeg det meste, selvom jeg nok aldrig kommer til at skrinlægge en yndlingsaversion mod punkens mest letbenede undergenrer og heller ikke lytter til ret meget metal. For øjeblikket er det især ambient, electronica og dubstep, der får spilletid, selvom også hiphop på det seneste er begyndt at fylde mere i pladesamlingen.

Skriv et svar