Nyheder

Roskilde Festival søger upcoming bands og udlodder festivalbilletter

Foto: Claus Bjørn Larsen/ROCKPHOTO
Skrevet af Signe Palsøe

Roskilde Festival efterlyser nordiske, upcoming bands til at give koncert i smatten til sommer, og det er der kommet en konkurrence ud af. Indstil dine favoritopkomlinge via Roskilde Festivals Facebook-side.

Foto: Claus Bjørn Larsen/Rockphoto

Rihanna, Kraftwerk og Queens of the Stone Age pryder allerede Roskilde Festivals 2013-plakat, men nu efterlyser festivalen navne af en anden størrelsesorden til at give koncert på Dyrskuepladsen til sommer – nærmere bestemt to nordiske bands, der endnu ikke er kendt af det brede festivalpublikum, og som ikke har spillet på festivalen før.

Det er der blevet en konkurrence ud af. Festivalen kvitterer med fire gange fem billetter til en lille håndfuld af de Facebook-brugere, der kommer med gode forslag til kunstnere, som det kunne være spændende at opleve i smatten. Du kan selv komme med forslag til bands på Roskilde Festivals Facebook-side – og læse mere om kravene til de indstillede bands her.

Om skribenten

Signe Palsøe

Biografi:Med Depeche Mode som barndomshjemmets lydtapet var der ikke langt til min første store kærlighed, der dukkede op, da jeg var 12. Pet Shop Boys blev voldspillet ved enhver given lejlighed og blev en øjenåbner for et større musikalsk univers. Dengang var det især mere sfæriske genrer som indie-/electronica, dreampop, støjrock og shoegazer, der fik spilletid og blev min indgangsvinkel til musikhistorien. I dag hører jeg det meste, selvom jeg nok aldrig kommer til at skrinlægge en yndlingsaversion mod punkens mest letbenede undergenrer og heller ikke lytter til ret meget metal. For øjeblikket er det især ambient, electronica og dubstep, der får spilletid, selvom også hiphop på det seneste er begyndt at fylde mere i pladesamlingen.

Skriv et svar