Konkurrencer

Vind billetter til dobbeltkoncert med Dangers of the Sea og Schultz and Forever

Skrevet af Redaktionen

Dangers of the Sea og Schultz and Forever byder den 30. marts indenfor i Koncerthusets Studie 2 til dobbeltkoncert i intime rammer. Undertoner vifter dig om næsen med gratis billetter, hvis du klarer konkurrenceskærene.

Som vi kunne fortælle i sidste uge, trækker DR’s Koncerthus’ Studie 2 den 30. marts gardinerne for, tænder de levende lys og inviterer ind i varmen til indiefolk af høj kaliber med Dangers of the Sea og Schultz and Forever. Du kan komme med til denne hyggelige stund, hvis du er en af de heldige vindere af de to gange to billetter, Undertoner har fået fingrene i.

Schultz and Forever ligger i gymnasieeleven Jonathan Schultz kompetente hænder og særegne stemme. Han har lige udsendt opfølgeren til ep’en Odd Stories (2011) i form af endnu en ep, Céline. Vi har interviewet Schultz om den nye ep og skabelsesprocessen i byernes by Paris. Den nye musiksamling skaffede sig fire U’er hos Undertoner og Schultz roses for at kunne »skrive vedkommende sange, som ikke bliver kedelige, selvom de er enkle. Og hans ligefremme tilgang til både musik og lyrik virker forfriskende; som om han ikke kan lade være.«

Fem mand høje Dangers of the Sea forener kræfter fra blandt andet Efterklang, Saybia og Slaraffenland. Sammen skaber de 70’er-nostalgisk folk, der henter sin inspiration på den anden side af Atlanten fra americana-musik. Deres debutalbum, Dangers of the Sea, kom også i februar i år og hentede fem U’er her hos os for et folk- og poprock-album, der er »særdeles gedigent håndværk, melodimæssigt såvel som instrumentalt«.

Øverst her på siden kan du få en forsmag på aftenens potentiale ved at høre de to forsangere Andreas Bay Estrup og Jonathan Schultz fortolke Leonard Cohen-sangen “One of Us Cannot Be Wrong”.

Vil du med? Så er det om at prøve dit held af herunder senest onsdag den 27. marts.

Vinderne er fundet.

Skriv et svar