Nyheder

Den Sorte Skole klar med længe ventet album

Foto: densorteskole.net

De to nuværende turntablism-fetichister i Den Sorte Skole giver deres nye plade væk på deres hjemmeside fra i aften.

Foto: densorteskole.net

“Vi er sindssygt glade og stolte over resultatet og glæder os enormt til at dele det med jer.”

Dette skrev Den Sorte Skole på deres Facebook-side i onsdags. Efter to år med ekstremt hårdt arbejde er de to lydmagikere Simon Dokkedal og Martin Højland fra dj-kollektivet nu klar med en opfølger til Lektion II. Den nye plade har fået den temmelig oplagte titel Lektion III.

Og ikke nok med det – albummet kan fra i aften klokken 20.00 hentes helt gratis på kollektivets hjemmeside. En glædelig nyhed for tilhængere af kollektivet, der har måttet vente fem år på at høre nye toner, og det lader da også til, at det har været en større opgave at sammenstykke Lektion III. Ikke mindre end 250 numre fra 51 lande er bearbejdet af Den Sorte Skoles lydmaskine, og med udgivelsen følger en mastodontisk booklet, hvori Informations Ralf Christensen introducerer projektet og gennemgår samtlige samplede numre og de teknikker, der er benyttet til at sammensætte det endelige resultat.

Der skulle med andre ord være basis for at bruge et par timer i selskab med Lektion III. Slip din indre musiknørd fri her fra klokken 20 – eller få fingre i pladen, når den udkommer på cd og tredobbelt vinyl.

Skriv et svar