Nyheder

Godspeed You! Black Emperor live i Marmorkirken med fire film

Foto: Eva Vermandel
Skrevet af Jonas Sørensen

Godspeed You! Black Emperor spiller deres første koncert på dansk jord i 11 år, når de den 7. august spiller en eksklusiv koncert i Marmorkirken ledsaget af fire film skabt af bandet selv.

Foto: Eva Vermandel

De canadiske postrock-giganter Godspeed You! Black Emperor sætter fod på dansk jord for første gang i 11 år, når de den 7. august spiller en koncert i samarbejde med artFREQ og CPH:PIX. Koncerten vil blive afholdt i Marmorkirken i København – et koncertsted, bandet selv har valgt ud fra en liste af særlige og beåndede københavnske rum og lokaliteter. Her vil deres ikoniske liveshow opgraderes til hele fire filmprojektioner. Filmene er skabt af Godspeed You! Black Emperor selv og afvikles på 16 mm film.

Canadiske Godspeed You! Black Emperor gendannedes i 2010 efter syv års pause og diverse sideprojekter (A Silver Mt. Zion m.fl.), og udgav sidste år ‘Allelujah! Don’t Bend! Ascend!, som Undertoners Søren Jacobsen roste til skyerne.

Koncerten er en del af artFREQ og CPH:PIXs række af internationale kirkekoncerter i København, der også inkluderer Erik Enocksson, Svarte Greiner & Tritonus i Hellig Kors Kirke den 19. april, Manorexia i Marmorkirken den 25. april, og til sidst Godspeed You! Black Emperor, der flyttede deres koncert fra april til august, for at inkludere to andre koncerter i Norden i denne turné.

Billetter kan købes på Billetnet, hvor de også kan købes kombineret med Manorexia-koncerten.

Skriv et svar