Nyheder

Hør første single fra Camera Obscuras nye album

Skrevet af Camilla Grausen

Det skotske indiepopband Camera Obscura har netop udgivet deres første single, “Do It Again”, fra det kommende album Desire Lines.

Det skotske indiepopband Camera Obscura har netop udgivet deres første single, “Do It Again”, fra det kommende album Desire Lines. Albummet udgives på pladeselskabet 4AD den 3. juni, og det bliver bandets første album i fire år og opfølgeren til My Maudlin Career.

“Do It Again” er et klassisk Camera Obscura-nummer med retropop-lyd og bittersød tekst. Dermed slippes den første bid af Desire Lines, som det skotske band har indspillet i Portland i løbet af vinteren sammen med den amerikanske producer Tucker Martine, der tidligere har arbejdet sammen med bl.a. Sufjan Stevens, R.E.M., The Decemberists og Neko Case. Bandet afslører, at albummet indeholder gæsteoptrædener fra Jim James og netop Neko Case.

Hør singlen “Do It Again” her. Albummet Desire Lines kan nu forudbestilles via iTunes, og hvis man gør det, modtager man et download-link til singlen med det samme.

Camera Obscura har også offentliggjort en stor turné, som primært dækker Storbritannien, Canada og USA i forbindelse med pladeudgivelsen. Desværre er der endnu ingen skandinaviske datoer annonceret.

Tracklisten til Desire Lines:

1. Intro
2. This Is Love (Feels Alright)
3. Troublemaker
4. William’s Heart
5. New Year’s Resolution
6. Do It Again
7. Cri du Coeur
8. Every Weekday
9. Fifth in Line to the Throne
10. I Missed Your Party
11. Break It to Me Gently
12. Desire Lines

Om skribenten

Camilla Grausen

Skribent (koncertredaktør 2007-2018)
camilla@undertoner.dk
 
Biografi:
Engang for længe siden var jeg i praktik på det hedengangne musik- og filmmagasin Blender, hvor jeg kom til koncert med Mew og fik lov at anmelde Bon Jovi. Praktikopholdet, nærmere end Bon Jovi, åbnede mine øjne for musikskriveriet. Jeg har været om bord på Undertoner som skribent siden 2003, og fra 2007-2018 var jeg koncertredaktør og stod for alt vedrørende koncertanmeldelser. Jeg er cand. mag. i Litteraturvidenskab med Engelsk & Kulturformidling, og jeg arbejder til daglig i komponist- og sangskriverforeningen DJBFA.

Fem favoritalbum:
PJ Harvey: Is This Desire
The Savage Rose: s.t.
Psyched Up Janis: Hi-Fi Low Life
Björk: Vespertine
John Parish & PJ Harvey: Dance Hall at Louse Point

Skriv et svar