Nyheder

NorthSide melder udsolgt

Skrevet af Camilla Grausen

Den aarhusianske festival, der bl.a. har Portishead, Nick Cave and the Bad Seeds, Alt-J og Modest Mouse på programmet, melder nu udsolgt for partoutbilletter. Der er stadig få endagsbilletter ledige.

Nu kan den aarhusianske NorthSide Festival melde udsolgt på alle partoutbilletter til årets festival, der løber af stablen den 14.-16. juni i Ådalen i Aarhus. Det vil sige, at 25.000 festivaldeltagere har sikret sig tredagesbilletter til festivalen, der med navne som Nick Cave and the Bad Seeds, Alt-J, Modest Mouse, Portishead, Phoenix, The Flaming Lips og The Knife for alvor har markeret sig som en seriøs konkurrent til en vis stor festival, der finder sted senere på sommeren i Roskilde.

Der er dog stadig et mindre antal ledige endagsbilletter til fredag den 14. juni, hvor bl.a. Phoenix, The Knife og Spleen United er på programmet, og til søndag den 16. juni, hvor bl.a. Portishead, Band of Horses og Arctic Monkeys spiller. Endagsbilletter koster 695 kr. og kan købes via Billetlugen.

NorthSide har på få år vokset sig større og større. I år tilføjer NorthSide derfor også en ny scene ved navn Red Stage, samtidig med at antallet af barer, madboder, toiletter m.m. øges i forhold til sidste år.

Ud over de allerede nævnte kunstnere kan man på NorthSide 2013 opleve stærke navne som bl.a. Bloc Party, Trentemøller, Tegan and Sara, Kings of Convenience, Bikstok Røgsystem og Kaizers Orchestra. Se hele programmet og tidspunkterne for koncerterne her.

Genopfrisk nogle af sidste års bedste koncerter fra NorthSide i Undertoners dækning af festivalen. Se alle anmeldelser her.

Skriv et svar