Nyheder

Sky Architects bortgiver ny single

Skrevet af Signe Palsøe

Sky Architects drager på turne og bortgiver i den forbindelse det nye nummer “The Fall of Kings”.

Det er ved at være et år siden, at Sky Architects sidst gav lyd fra sig. Det skete i form af albummet The Promise of Tomorrow, som Undertoners Klaus Thodsen roste for at finde et originalt ståsted i et postrocklandskab, der ellers let kommer til at trække på forbilleder som Caspian og And So I Watch You From Afar.

Nu er gruppen tilbage med en ny single, som de i anledning af en forestående danmarksturne bortgiver gratis. Lyt til eller download “The Fall of Kings” herunder.

Om skribenten

Signe Palsøe

Biografi:Med Depeche Mode som barndomshjemmets lydtapet var der ikke langt til min første store kærlighed, der dukkede op, da jeg var 12. Pet Shop Boys blev voldspillet ved enhver given lejlighed og blev en øjenåbner for et større musikalsk univers. Dengang var det især mere sfæriske genrer som indie-/electronica, dreampop, støjrock og shoegazer, der fik spilletid og blev min indgangsvinkel til musikhistorien. I dag hører jeg det meste, selvom jeg nok aldrig kommer til at skrinlægge en yndlingsaversion mod punkens mest letbenede undergenrer og heller ikke lytter til ret meget metal. For øjeblikket er det især ambient, electronica og dubstep, der får spilletid, selvom også hiphop på det seneste er begyndt at fylde mere i pladesamlingen.

Skriv et svar