Nyheder

Stream Dinners kommende ep på Undertoner i dag

Skrevet af Signe Palsøe

I morgen udkommer anden ep fra Dinner. Allerede nu kan du dog streame ep’en her på Undertoner – og varme op til Spot-koncerten i næste weekend.

Det er ved at være et halvt år siden, at Anders Rhedin under sit Dinner-alias debuterede med ep’en You Are Like LA. Dengang roste Undertoners Nina Ulrich Østergaard pladens dystre univers, hvis ildevarslende postpunk nærmere lød af David Lynchs Los Angeles end af Hollywood, men samtidig håbede hun, at kommende udgivelser ville byde på lidt mere variation end debut-ep’en.

Nu er tiden kommet til at høre, om dét ønske bliver efterkommet. Dinners anden ep, Girl, udkommer i morgen, men allerede nu kan du streame ep’en her på Undertoner. Lyt til Girl herunder – og fang Dinner, når han giver koncert på Spot Festival 3. maj klokken 18.

Om skribenten

Signe Palsøe

Biografi:Med Depeche Mode som barndomshjemmets lydtapet var der ikke langt til min første store kærlighed, der dukkede op, da jeg var 12. Pet Shop Boys blev voldspillet ved enhver given lejlighed og blev en øjenåbner for et større musikalsk univers. Dengang var det især mere sfæriske genrer som indie-/electronica, dreampop, støjrock og shoegazer, der fik spilletid og blev min indgangsvinkel til musikhistorien. I dag hører jeg det meste, selvom jeg nok aldrig kommer til at skrinlægge en yndlingsaversion mod punkens mest letbenede undergenrer og heller ikke lytter til ret meget metal. For øjeblikket er det især ambient, electronica og dubstep, der får spilletid, selvom også hiphop på det seneste er begyndt at fylde mere i pladesamlingen.

Skriv et svar