Nyheder

The Tallest Man on Earth besøger København og Aarhus

Skrevet af Troels Sørensen

The Tallest Man on Earth spillede i november for et udsolgt Store Vega i København. Nu melder den lille svensker sin ankomst i både København og Aarhus.


Smash!Bang!Pow!, Vega og Fonden Voxhall har i dag annonceret, at den lille svensker bag The Tallest Man on Earth gæster Store Vega i København torsdag den 21. november og Voxhall i hjertet af Aarhus dagen efter, fredag den 22. november 2013. Koncerten i Aarhus bliver en af de sidste på den efterhånden halvandet år lange tour.

Kristian Matsson har med sit tredje studiealbum, There’s No Leaving Now, skaffet sig et stadig voksende lytterskare verden over, og trubaduren har blandt andet spillet for fulde huse i USA og Sydafrika.

Den seneste koncert, Matsson gav i Danmark, var den 4. november sidste år. Her spillede han for et udsolgt Store Vega.

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar