Nyheder

Københavns musikkonservatorium og Spot Festival inviterer til dagdrømmeri

Skrevet af Troels Sørensen

Tag til musikalsk dagdrømmeri under solen i Aarhus på lørdag, hvor folk uden armbånd til SPOT også har fri adgang.
Med en række interessante danske kunsterne på plakaten er der lagt op til en indbydende eftermiddag i smilets by.

Det rytmiske musikkonservatorium i København har i samarbejde med SPOT Festival arrangeret en udendørs showcase, der løber af stablen under festivalen på lørdag den 3. maj.

Arrangementet hedder Daydream, og arrangørerne inviterer alle (også gæster uden armbånd) til en række gratis, udendørs, uofficielle, musikalske dagdrømmerier. Daydreams lineup er en interessant menu med lidt af hvert, hvor arrangørerne blandt andet præsenterer CTM, Ice Cream Cathedral og Santiago. Elspaderne kommer også i brug, når Shiny Darkly og de krukkede punkere fra Ocean View tænder op. Sidst men ikke mindst vil Ane Trolle også fremføre en sjælden akustisk minikoncert.

Arrangementet bliver som nævnt afholdt den 3 maj, fra klokken 12 til 16 ved rampen på Godsbanen i Aarhus. Få et større overblik og besøg eventet på Facebook.

Om skribenten

Troels Sørensen

Konkurrenceansvarlig for Undertoner
troels@undertoner.dk

Biografi:Jeg var ikke ret gammel, før jeg blev introduceret for henholdsvis Bamse & Kylling og The Beatles. Derfra voksede musikinteressen kolossalt, og i dag er min musiksmag samt min pladesamling stor og bred.
Musik, er for mig, absolut noget af det allerbedste der findes. Jeg elsker at spille musik, læse om musik, høre musik og skrive om musik. Derfor er jeg meget glad for at være en del af Undertoner.

Albums:

Skriv et svar