Nyheder

Newbees Festival søger bands

Den aarhusianske upcoming-festival Newbees åbner nu for ansøgninger til at spille på årets festival i september.

Skal dit band spille op til svedig dans eller indfølt sjæler på den aarhusianske festival for upcoming bands, Newbees Festival? Så er det nu, du skal slå til. Newbees Festival søger nemlig netop nu bands til årets festival, der foregår den 27. og 28. september i Stakladen, Studenterhus Aarhus.

Newbees Festival har eksisteret siden 2008, og arrangørerne bag plejer at have et skarpt blik for morgendagens stjerner i den danske musikbranche. Festivalen har således i sin korte levetid allerede haft besøg af solide, unge navne som We Were Born Canaries, Ulige Numre, Eloq og The Rumour Said Fire.

Undertoner besøgte med begejstring festivalen sidste år, hvor programmet bød på både fest med Linkoban og følelse med Shultz and Forever. Skal det være dig, der står på scenen i år, kan du sende en mail til newbees@studenterhusaarhus.dk med link til musikken og kontaktinformation. Du får svar inden 1. august, hvis du er blevet valgt.

Newbees Festival er i gang den 27. og 28. september 2013 i Stakladen, Aarhus Studenterhus. Billetter koster 50 kr. pr. aften – og er du medlem af Studenterhuset, er det ganske gratis. 

Om skribenten

Anne Nørkjær Bang

Biografi:

Måske var det, da jeg som barn sad på gulvet og legede med dukker, mens Bob Dylan brægede "Mr. Tambourine Man" i baggrunden fra pladespilleren. Eller måske var det senere, da jeg gav den hele armen "på engelsk" som Eliza fra musicalen My Fair Lady i børnehavens sandkasse. Et eller andet sted i mine ganske unge år har musikken i hvert fald bidt sig fast - og den kom for at blive. Jeg har selv sunget i mange år, bl.a. i DR's Pigekor, og pillet lidt ved både klaver og guitar, men har nu lagt den praktiske del af musikken lidt på hylden til fordel for et liv som journaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole.

Fem favoritalbums:
Bob Dylan: Blonde on Blonde
Death Cab for Cutie: Plans
The Shins: Wincing The Night Away
The National: Boxer
C.V. Jørgensen: Sjælland

Skriv et svar