Nyheder

Newbees Festival søger bands

Den aarhusianske upcoming-festival Newbees åbner nu for ansøgninger til at spille på årets festival i september.

Skal dit band spille op til svedig dans eller indfølt sjæler på den aarhusianske festival for upcoming bands, Newbees Festival? Så er det nu, du skal slå til. Newbees Festival søger nemlig netop nu bands til årets festival, der foregår den 27. og 28. september i Stakladen, Studenterhus Aarhus.

Newbees Festival har eksisteret siden 2008, og arrangørerne bag plejer at have et skarpt blik for morgendagens stjerner i den danske musikbranche. Festivalen har således i sin korte levetid allerede haft besøg af solide, unge navne som We Were Born Canaries, Ulige Numre, Eloq og The Rumour Said Fire.

Undertoner besøgte med begejstring festivalen sidste år, hvor programmet bød på både fest med Linkoban og følelse med Shultz and Forever. Skal det være dig, der står på scenen i år, kan du sende en mail til newbees@studenterhusaarhus.dk med link til musikken og kontaktinformation. Du får svar inden 1. august, hvis du er blevet valgt.

Newbees Festival er i gang den 27. og 28. september 2013 i Stakladen, Aarhus Studenterhus. Billetter koster 50 kr. pr. aften – og er du medlem af Studenterhuset, er det ganske gratis. 

Skriv et svar