Nyheder

Spontan-release fra albumaktuelle The Child of Lov

Skrevet af Niklas Kiær

The Child of Lov er i gavehumør. Få dage før udsendelsen af det selvbetitlede debutalbum har den legesyge crooner valgt at frigive fem numre på et gratis mixtape, der indeholder et Louis Farrakhan-sample og et Beatles-cover samt fire originale numre.

Soul/funk-enigmaet The Child of Lov albumdebuterer på Double Six Records 6. maj, og den snarlige release har fået kunstneren i gavehumør. Således har hollænderen, som en forsmag på herlighederne, samlet en gratis ep kaldet Crying Thunder. Som en lige dele ‘tak for støtten’-erklæring og hype-generator har han i samarbejde med Fly Magazine lagt mixtapet ud på Soundcloud til gratis streaming.

Ep’en indeholder fem numre, og stilen er funky som altid. Først kommer dog et usædvanligt seriøst indslag i form af et sample af Louis Farrakhan, der diskuterer afrikansk politik. Efterfølgende vælter funken dog som forventeligt ud, allerførst i form af titelnummeret “Crying Thunder”; et nummer, der skulle være splinternyt. De andre numre på ep’en, der tæller den svævende “Lady”, et covernummer af Beatles i “Helter Skelter”, funkskitsen “TB&TD(S)” og den tunge afslutter “Serious” er eksempler på, hvad der lå tilbage, da albummets endelige trackliste var fundet.

The Child of Lov kan købes fra på mandag den 6. maj og bliver anmeldt her på Undertoner. Indtil da fungerer mixtapet som en fin appetizer, som du kan nyde nedenfor.

Skriv et svar