Nyheder

Tambourhinoceros lancerer ny platform

Skrevet af Troels Sørensen

Det danske label har lanceret platformen The Lodge, der er en del af drip-fm netværket. Medlemmer får blandt andet uddelt uudgivet materiale og muligheder for at remixe kunsternes musik.


Det danske pladeselskab Tambourhinoceros har udtænkt nye måder, hvorpå de kan inddrage lytterne. Det danske label har netop lanceret en ny platform med titlen The Lodge. Her vil de skabe et netværk for alle dem, som interesserer sig for pladeselskabets kunstnere, der blandt andet tæller navne som Thulebasen, The New Spring og Iceage.

Der vil være en række fordele ved at være en del af platformens fælleskab. Medlemmer får uddelt uudgivet materiale og muligheder for at remixe kunsternes musik. Musikkens udspring i vor tids senmoderne samfund kan ske i en utrolig fart, og den helt store grund til at Tambourhinoceros lancerer The Lodge, er, at de ønsker at genskabe fællesskabet, tilhørsforholdet og fordybelsen til musik.

Tambourhinoceros’ The Lodge er en del af drip.fm-netværket, hvor andre store pladeselskaber som Domino, Jagjaguwar og Polyvinyl også eksperimenterer med denne måde at formidle musik på. Tambourhinoceros er det første nordiske labet i drip.fm-netværket.

Læs meget mere om The Lodge her.

Skriv et svar