Nyheder

Unik intimkoncert med Suede på vej

Inden det genopståede, legendariske britpopband Suede giver koncert i Tivoli, holder de en unik koncert i intime rammer i Lille Vega den 26. juni.

For bare to måneder siden kunne Undertoner fortælle, at genopståede Suede kommer til København 27. juni for at give koncert på Plænen i Tivoli. Det bliver bedre endnu, for i dag er det bekræftet, at britpop-legenderne allerede dagen inden, onsdag den 26. juni, giver deres mindste koncert på dansk jord nogensinde. Det bliver i Lille Vega i København, og der vil helt sikkert ikke være et øje tørt blandt de udvalgte få, som vil være så heldige at få billet.

Suede har alle dage været glade for Danmark og er kendt for at være et yderst veloplagt liveband med den altid hyperaktive Brett Anderson i front. Bandet gav blandt andet en koncert i topklasse på NorthSide Festival i 2011. Så er du (også) fan, må du hellere være hurtig for at komme med, da der blot sættes 350 billetter til salg. Jagten sættes i gang 17. maj via Vega.dk, Billetlugen.dk og Fona, og der kan maks. købes 2 stk. pr. person.

Som en lille bonus-godte vil Figurines-forsanger Christian Hjelm, med sit meget roste soloalbum i bagagen, stå for opvarmningen.

Skriv et svar