Nyheder

Pad & Pen Records takker af med loppemarked

Skrevet af Signe Palsøe

Efter fem år og næsten 40 udgivelser drejer det københavnske pladeselskab nøglen om og sælger ud af tidligere udgivelser på deres hjemmeside.

Efter fem år i branchen meddelte det københavnske pladeselskab Pad & Pen Records tidligere på ugen, at de drejer nøglen om. Dermed sætter de to bagmænd punktum for en fin udgivelsesrække med næsten 40 titler af kunstnere som The Megaphonic Thrift, Dråpe, Less Win og The Beardy Durfs.

Du kan i øjeblikket tage del i oprydningsarbejdet og samtidig få udfyldt et hul eller to i pladesamlingen. På deres hjemmeside afholder Pad & Pen virtuelt garagesalg, hvor selskabet tømmer ud af de udgivelser, der endnu ligger på hylden. Kig forbi det lille loppemarked her – og opsnus Undertoner-favoritter som eksempelvis The Shaking Sensations’ postrockede East of Youth eller The Megaphonic Thrifts støjende debutalbum. Happy hunting.

Om skribenten

Signe Palsøe

Biografi:Med Depeche Mode som barndomshjemmets lydtapet var der ikke langt til min første store kærlighed, der dukkede op, da jeg var 12. Pet Shop Boys blev voldspillet ved enhver given lejlighed og blev en øjenåbner for et større musikalsk univers. Dengang var det især mere sfæriske genrer som indie-/electronica, dreampop, støjrock og shoegazer, der fik spilletid og blev min indgangsvinkel til musikhistorien. I dag hører jeg det meste, selvom jeg nok aldrig kommer til at skrinlægge en yndlingsaversion mod punkens mest letbenede undergenrer og heller ikke lytter til ret meget metal. For øjeblikket er det især ambient, electronica og dubstep, der får spilletid, selvom også hiphop på det seneste er begyndt at fylde mere i pladesamlingen.

Skriv et svar