Nyheder

Pad & Pen Records takker af med loppemarked

Skrevet af Signe Palsøe

Efter fem år og næsten 40 udgivelser drejer det københavnske pladeselskab nøglen om og sælger ud af tidligere udgivelser på deres hjemmeside.

Efter fem år i branchen meddelte det københavnske pladeselskab Pad & Pen Records tidligere på ugen, at de drejer nøglen om. Dermed sætter de to bagmænd punktum for en fin udgivelsesrække med næsten 40 titler af kunstnere som The Megaphonic Thrift, Dråpe, Less Win og The Beardy Durfs.

Du kan i øjeblikket tage del i oprydningsarbejdet og samtidig få udfyldt et hul eller to i pladesamlingen. På deres hjemmeside afholder Pad & Pen virtuelt garagesalg, hvor selskabet tømmer ud af de udgivelser, der endnu ligger på hylden. Kig forbi det lille loppemarked her – og opsnus Undertoner-favoritter som eksempelvis The Shaking Sensations’ postrockede East of Youth eller The Megaphonic Thrifts støjende debutalbum. Happy hunting.

Skriv et svar